Naš mali kolektiv

Našu agenciju čine dinamični ljudi različitih profila, okupljenih sa idejom da klijentima u Srbiji i regionu pruže najkvalitetnije savete i rešenja po pitanju nastupa na internetu i društvenim mrežama. Okupila nas je ljubav prema digitalnim tehnologijama, a održavaju nas uzajamno prijateljstvo, poverenje i želja za kreativnim rešenjima.

Ellecta Interactive TeamTrudimo se da u svakoj prilici negujemo kulturu poštovanja različitosti i tuđeg stanovišta, te da kroz dijalog, kreativno razmišljanje i inovativne ideje omogućimo našim klijentima da uvek budu korak ispred konkurencije. Agenciju sa velikim zadovoljstvom vode:

Siniša Košutić

Siniša Košutić
Direktor agencije, brine se o administrativnim i pravnim pitanjima našeg poslovanja čime doprinosi da funkcionišemo kao švajcarski sat. Po struci diplomirani ekonomista koji je u svojoj bogatoj karijeri mnogobrojnim kompanijama iz Srbije pomogao da nastupe na inostranim tržištima.

Željko Bošnjak

Željko Bošnjak
Partner & Šef produkcije, sa posebnom pažnjom prati aspekt našeg poslovanja vezan za Web i Društvene Medije. Diplomirani inženjer oganizacionih nauka, poznavalac sektora igara na sreću i veliki ljubitelj sporta koji u slobodno vreme (koga slabo ima) piše zanimljiv blog.

Vladimir Nešković

Vladimir Nešković
Partner & Account Manager, brine se prvenstveno o produkciji Mobilnih aplikacija, realizaciji Digitalnih BTL rešenja i hostingu web sajtova naših klijenata. Ljubitelj kulinarstva, domaće kuhinje, automobilizma, narandžaste boje, tehnologije, Apple proizvoda i malog fudbala.

Srđan Košutić

Srđan Košutić
Partner, jedan od osnivača i član nadzornog odbora Agencije. Diplomirao u Srbiji, magistrirao u Italiji, tečno govori nekoliko svetskih jezika a u slobodno vreme uživa u otkrivanju novih tehnologija, putovanjima i upoznavanju novih kultura.

Pavle

Pavle Radeka
Account Manager, SEM i SEO stručnjak bogatog iskustva tu je da Vam pomogne da Vaše kampanje postignu najbolji rezultat po najnižoj mogućoj ceni. Voli kreativnost i inteligenciju i veruje da su problemi tu da bi se rešavali. U slobodno vreme čita i istražuje zabite krajeve interneta.

Mia Cvijanović

Mia Cvijanović
Project Manager, rukovodi nekim od naših internih projekata i vodi računa o ljudskim resursima naše agencije. Diplomirala i magistrirala na univerzitetu „Bocconi“ u Milanu. Veliki je zaljubljenik u Instagram, Pinterest, i kreativnu upotrebu novih tehnologija.

IMG_0022
Milica Denić
Account Executive, brine se o nastupu klijenata na  društvenim mrežama.  Diplomirani inženjer organizacionih nauka, na smeru Odnosi s javnošću. Govori engleski, španski i francuski jezik. Bavi se fotografijom i bloggingom u slobodno vreme i vrlo je aktivna u online okruženju.

 

 

 

Ellecta Interactive (Lepši deo tima)

Želiš da se pridružiš našem timu?

Ako voliš digitalne tehnologije i misliš da svojim idejama i umećem možeš pomoći našim klijentima da unaprede svoj online nasstup, pošalji nam svoj CV. Pozvaćemo te kod nas u ofis na kafu i porazgovarati o mogućnostima saradnje.