Sve na jednom mestu

Kao retko koja agencija na prostoru Srbije, nudimo sveobuhvatnu uslugu u oblasti digitalnog, direktnog i loyalty marketinga po sistemu „sve na jednom mestu“.

Sve na jednom mestu

Search Marketing

Oglasavanje na pretrazivacima

Search Marketing predstavlja objedinjeni skup aktivnosti kojima povećavamo vidljivost vaše kompanije i proizvoda na internet pretraživačima, a samim tim u očima milionima internet korisnika širom planete. Obratite se vašim potencijalnim kupcima u najboljem trenutku, kada proaktivno traže proizvode ili usluge koje nudite, i povećajte svoje šanse da ostvarite novu prodaju i povećate svoje prihode.

Pročitaj više →

Društvene mreže

Društvene mreže

Po meri klijenata osmišljavamo, krojimo i realizujemo efikasne nastupe na najpoznatijim svetskim sajtovima za društveno umrežavanje (Facebook, Twitter, YouTube, FourSquare, itd)

Pročitaj više →

Web & E-Commerce

Ellecta Web eCommerce

Više od deset godina bavimo se razvojem vizuelno dopadljivih, funkcionalnih i pouzdanih internet aplikacija skrojenih prema idejama, potrebama i zahtevima klijenata širom Evrope.

Pročitaj više →

Mobilne Aplikacije

Mobilne Aplikacije

Kreiramo mobilne i tablet aplikacije za iOS i Android platforme, koje vašim klijentima štede vreme, olakšavaju svakodnevne aktivnosti i omogućuju interakciju sa vašim brendom.

Pročitaj više →

Radili smo

Digital BTL

Aplikacije za BTL promocije

Želite da događaj koji organizujete obogatite zanimljivom interaktivnom instalacijom? Naš iskusan BTL tim organizuje interaktivne događaje i upečatljive HoReCa i Point-of-Sale promocije koje se izdvajaju po pametnoj primeni novih tehnologija i interaktivnih promotivnih igara.

Pročitaj više →

Loyalty Marketing

Loyalty Marketing

Kreiramo loyalty marketing strategije i implementiramo fleksibilna rešenja za stimulaciju prodaje i nagrađivanje vernosti vaših potrošača putem kartičnih ili online lojalti programa. Jedna smo od retkih digitalnih agencija u regionu koja vas u pogledu loyalty marketinga može u potpunosti ispratiti i posavetovati u čitavom procesu, od inicijalne ideje pa sve do tehničke realizacije programa.

Pročitaj više →